María José Baños Sánchez


Biografia:

Va néixer al Prat de Llobregat. És Llicenciada en Història i Diplomada en Infermeria. Actualment exerceix d’infermera.


Obra publicada:

Costumari popular del Prat de Llobregat. Cicle nadalenc. Autors: Núria Trilla i Ma José Baños. El Prat de Llobregat: Ajuntament del Prat de Llobregat, 1986. Història.

Costumari popular del Prat de Llobregat. Solstici d’hivern: Carnestoltes. Autors: Núria Trilla i Ma José Baños. El Prat de Llobregat: Ajuntament del Prat de Llobregat, 1987. Història.

Costumari popular del Prat de Llobregat. Equinocci de tardor. Autors: Núria Trilla i Ma José Baños. El Prat de Llobregat: Ajuntament del Prat de Llobregat, 1987. Història.

Costumari popular del Prat de Llobregat. Equinocci de primavera. Autors: Núria Trilla i Ma José Baños. El Prat de Llobregat: Ajuntament del Prat de Llobregat, 1987. Història.

Costumari popular del Prat de Llobregat. La festa major. Autors: Josep Camp i Ma José Baños. El Prat de Llobregat: Ajuntament del Prat de Llobregat, 1988. Història.

Costumari popular del Prat de Llobregat. Solstici d’estiu. Autors: Josep Camp i Ma José Baños. El Prat de Llobregat: Ajuntament del Prat de Llobregat, 1988. Història.Referències:

Biblioteca de Catalunya.

Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.