PRESENTACIÓ


Aquest bloc neix el 3 de febrer del 2010 com a conseqüència d'un treball de recerca sobre la literatura al Prat de Llobregat realitzat per Elena Senserrich, alumna de l'Institut Estany de la Ricarda. La seva intenció és donar a conèixer els escriptors de la nostra ciutat. Per aquest motiu, tothom que hi estigui interessat pot aportar tota mena d'informació sobre el tema.

Vull agrair a tota la gent que m’ha ajudat des de l’inici a millorar dia a dia el treball. Moltes gràcies a Joan Puigmalet, tutor del treball, Joan Amorós, director de la Biblioteca Antonio Martín, Marta Ripoll, de la Sala de lectura Sant Jordi, i l’associació Amics d'El Prat per prestar-me llibres d'autors gairebé desconeguts i, finalment, a tots els escriptors que han col·laborat amb el treball, ja sigui contestant les entrevistes o aportant informació, com ara Rosa Ribas, Vicenç Tierra, el col·lectiu Sopa de Poetes, Enric Rufas, Carlos Sabarich, Francisco Manuel Lorenzo, Josep Meizoso, etc.______________________

La fotografia que encapçala el bloc és gentilesa de Rúbrica Editorial i es va publicar a la portada del periòdic Delta de l'abril del 2007. Hi apareixen alguns autors locals fotografiats a la plaça Pau Casals. D'esquerra a dreta i de dalt a baix, són: Irma Fabró, Xavier Giménez, Margarida Linuesa, Joan Lluís Ferret, Mariana Colomer, Margarida Gómez, Vicenç Tierra, Petra Colmena, Fermí Marimon, Mariano Martínez, Manuel Rguez. Troncoso, Teofilo Domínguez, Pere Baltà, Esther Pardo, Jaume Monés, Albert Navarro, José Alberto Chamorro, Octavi Franch, Joan Ramon Gordo, Manuel Dobaño, Alfredo Vara, Àngel Raluy, Josep Ferret i Julio Baños.