Laia López Manrique

Biografia:

Va néixer a Barcelona l'any 1982. És llicenciada en Filosofia i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada por la Universitat de Barcelona. En l'àmbit literari es decanta per la poesia i els relats breus. L'any 2005 va obtenir el segon premi del concurs de microcontes “El Basar” pel seu relat Tres, publicat en el volum col·lectiu Microvisions (Montcada Comunicació, Ajuntament de Montcada i Reixach, 2005). L’any 2009 va obtenir el premi “Voces Nuevas de poesía” d’Ediciones Torremozas, i també va participar a les antologies poètiques “Voces Nuevas XXII Selección” d’Edicions Torremozas.
Ha estat impartint divrsos tallers d'escriptura narrativa i d'escriptura creativa al Centre Cívic Jardins de la Pau, i també s'ha incorporat a diversos projectes culturals del Prat, com ara Gallum Gallum.


Obra publicada:

Microvisions, Tres. Montcada Comunicació, Ajuntament de Montcada i Reixach, 2005.

Voces nuevas, (XXII selección). Autors: Rosa María Arjona, Almudena Ávalos, Maritxu Ayuso, Bibiana Collado, María Paz Cerrejón , Cristina Daneri, Laia López Manrique, Ana Vidal Egea. Madrid: Ediciones Torremozas Colecciones Torremozas, 2009, Poesia.

Aldea poética IV, SXO, poesía lúbrica. Diversos autors, Madrid: Editorial Opera Prima, 2009, Poesia

Primera escala. Autors: Pere Bou, Consol Carrillo, Anna Cutillas, Rosa Fuixart, Marga González, Laia López Manrique, Segundo Pino, Cristina Sanfèlix, Eduardo Torralvo i Assumpció Vendrell. Barcelona: Paralelo Sur Ediciones, Col·lecció Aquilón 16. 2010. Narrativa.



Referències:

Pálido fuego. Bloc de literatura. http://palidofuego.wordpress.com/

Editorial DVD Ediciones. http://www.dvdediciones.com/firmas_laia_lopez.html

Agenda cultura de la pàgina web del l’Ajuntament del Prat. http://lacapsa.elprat.cat/agenda/detall_agenda/_7VkxCaTOLCPy3D6BS98WAJ2XfZAHjn0jAF3zniIyjz7FT3ugu6BXuFd_QrI0k-oTaWZgak7obC1HG40JyI5QN8WCq2K97-87SrW51DolC8zeCh5J0NtrKQ

Agenda cultura de la pàgina web del l’Ajuntament del Prat.
http://www.lacapsa.org/agenda/detall_agenda/_7VkxCaTOLCPy3D6BS98WANAG-n0k5zTf8cQEigm9DBrinIgBL54UxFRA1g2XDk9Vylqh1tjn94RGCj3YA9QRwvoTvSxcnnzIhPq1cFEqtpE
Paralelo Sur Ediciones. http://www.paralelosur.com/compra_compra_on_line.htm

Agència de l’ISBN. Base de dades de llibres editats a Espanya.