Presentació

Aquest bloc neix el 3 de febrer del 2010 com a conseqüència d'un treball de recerca sobre la literatura al Prat de Llobregat realitzat per Elena Senserrich, alumna de l'Institut Estany de la Ricarda. La seva intenció és donar a conèixer els escriptors de la nostra ciutat. Per aquest motiu, tothom que hi estigui interessat pot aportar tota mena d'informació sobre el tema.

Vull agrair a tota la gent que m’ha ajudat des de l’inici a millorar dia a dia el treball. Moltes gràcies a Joan Puigmalet, tutor del treball, Joan Amorós, director de la Biblioteca Antonio Martín, Marta Ripoll, de la Sala de lectura Sant Jordi, i l’associació Amics d'El Prat per prestar-me llibres d'autors gairebé desconeguts i, finalment, a tots els escriptors que han col·laborat amb el treball, ja sigui contestant les entrevistes o aportant informació, com ara Rosa Ribas, Vicenç Tierra, el col·lectiu Sopa de Poetes, Enric Rufas, Carlos Sabarich, Francisco Manuel Lorenzo, Josep Meizoso, etc.



______________________



La fotografia que encapçala el bloc és gentilesa de Rúbrica Editorial i es va publicar a la portada del periòdic Delta de l'abril del 2007. Hi apareixen alguns autors locals fotografiats a la plaça Pau Casals. D'esquerra a dreta i de dalt a baix, són: Irma Fabró, Xavier Giménez, Margarida Linuesa, Joan Lluís Ferret, Mariana Colomer, Margarida Gómez, Vicenç Tierra, Petra Colmena, Fermí Marimon, Mariano Martínez, Manuel Rguez. Troncoso, Teofilo Domínguez, Pere Baltà, Esther Pardo, Jaume Monés, Albert Navarro, José Alberto Chamorro, Octavi Franch, Joan Ramon Gordo, Manuel Dobaño, Alfredo Vara, Àngel Raluy, Josep Ferret i Julio Baños.

5 comentaris:

Puigmalet ha dit...

La meva sincera enhorabona, Elena. Ha estat un plaer acompanyar-te en el camí d'aquest treball de recerca.

Teresa ha dit...

Moltes felicitats Elena!!!!!!!!!!!
Ja veus..., les notícies del teu treball de recerca han arribat lluny :-).
Endavant amb aquest bloc !

Fina ha dit...

Elena...quina il.lusió veure aquesta feinada teva!!!!
De segur que molta gent te l'agraïm... una abraçada i endavant!!!
Fina.

Anònim ha dit...

Elena, en aquests moments estic llegin el Delta i m'assabento del teu treball. Es normal que el meu llibre no vingui en la relació, per dos motius: 1º que el vas fer jo a l'ordinador, 2º la distribució va ser entre la gent de mar, de franc. Tinc dos exemplars, que puc enviar-te a la adreça que diguis. No tinc paraules per felicitar-te, solament dir-te ¡bon treball! Félix Santaolalla
Fa cinc anys que estiv vivin a Vilanova, pero soc de El Prat.

Joan Lluís Ferret ha dit...

Felicitats per la informació d'aquesta pàgina.
Interessaria com comunicar modificacions de la base de dades, per actualitzar-la.