Helena Agramunt Calvet


Biografia:

Va néixer l’any 1959 al Prat de Llobregat. Va estudiar medicina, psicologia, filologia hispànica i pintura. Professionalment ha treballat de mestre de català i terapeuta. Actualment treballa com a conflictòloga per a diferents organitzacions i imparteix classes a diferents universitats i escoles de negocis. Ha publicat articles sobre comunicació, liderat i resolució de conflictes i col·labora amb diferents ONGs a favor de la pau i la igualtat; també presideix l'Associació Mil·lènia a favor de la dignitat humana. Ha participat en festivals de narració, entre els quals es troba el "Primer Festival Internacional de Narració Oral". Abans que se la conegués com a escriptora va estrenar a Barcelona l’obra de teatre "Cosas de Dos".


Obra publicada:

Incompletas vidas de Una. El Prat de Llobregat: Rúbrica, 2007. Novel·la.

Un Misterio frente a tus narices: acerca de la habilidad de crear conflictos para eludir responsabilidades. Capellades: Empresa Activa, 2009. Narrativa empresarial.

Circuits administratius: disseny i millora. Diversos autors, Helana Agramunt Calvet, Antoni Puig-Pey i Saurí, Pere Guiu i Rius. Associació d'Arxivers Valencians, 2010. Narrativa empresarial




Referències:

Editorial Rúbrica.

Agenda 24 de març 2003 de la www.elprat.cat.

Agència de l’ISBN. Base de dades de llibres editats a Espanya.

Biblioteca de Catalunya.