Francisco Manuel Lorenzo Gallardo


Biografia:

Sempre ha viscut al Prat de Llobregat. És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, i membre del Grup de Teatre Kaddish (1989). Professionalment és Regidor de Participació Ciutadana, i ha estat Tinent d'alcalde de l'Àrea de Cultura, Educació i Promoció Cívica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i també Regidor de Cultura. Guanyador del premi de teatre Josep Robrenyo 1997, atorgat per l’Associació d’Investigació i Experimentació Teatral (AIET) per l’obra de teatre Todo el cielo está en Hijate. Guanyador del premi Lambda de teatre 1997 per l’obra Isla Fortuna.


Obra publicada:

Todo el cielo está en Hijate. Barcelona: Associació d'Investigació i Experimentació Teatral, 1997. Teatre.

Isla Fortuna. Barcelona: Llibres Índex, 6/1998. Teatre.

Cops amagats. Diversos autors: Antoni Boscadas, Alberto Chamorro, Carles Estrada, Rosa Fuixart Gubianas, Antonio García Vega, Juan Giraldo González, Marga Gómez Inglada, Fran Guerrero, Francisco Lorenzo, Jordi Macarulla, Eduardo Olivares Carreño, Ana Palma, Fanny Pascual Sedano, Toni Pitarch, Elena Torrent Busquests i Pere Ventura. El Prat de Llobregat: Bubok, 2012.


Referències:

Teatres de la Generalitat Valenciana. http://teatres.gva.es/pers.php?laId=36241.

Agència de l’ISBN. Bases de dades de llibres editats a Espanya.

Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.




Revista El Prat núm. 168 d’abril de 2012

http://www.centric.elprat.cat/rss_detall/_H4QS29qxa73iC08S7D4Zt8_7UfcUYFnAyTIeTiCJyDB5pPrIUtwIeTO5gXvHHDfsmsgTRds_5cRd3hY0vprBFg

http://jordimacarulla.blogspot.com.es/2012/03/cops-amagats.html