Enric Pallarés i Camas


Biografia:

Va néixer al Prat. Pertany a la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya (PAC) i la seva obra gira vers l’aeroport del Prat i la història de l’aeronàutica.


Obra publicada:

1a Exposició gràfica de la història de l'Aeroport de Barcelona. Autors: Enric Pallarés i Camas i Jordi Rull i Dalmau. El Prat de Llobregat: Associació d'Amics de l'Aeronàutica, 1995.

Exposició gràfica 80 aniversari primer vol Barcelona-Palma Mallorca, 2 de juliol de 1916. Autors: Enric Pallarés i Camas i Jordi Rull i Dalmau. El Prat de Llobregat: Associació d'Amics de l'Aeronàutica, 1995.

El Prat, història d’un aeroport. Autors: Enric Pallarés i Camas i Jordi Rull i Dalmau. El Prat de Llobregat: Club del Llibre, Col·lecció Quaderns del Prat 1, 1998.

Exposición gráfica del primer vuelo comercial en España 1 de septiembre de 1919. Autors: Enric Pallarés i Camas i Jordi Rull i Dalmau. El Prat de Llobregat: Associació d'Amics de l'Aeronàutica, 2000.

Història del primer avió construït a Barcelona per "Pujol Comabella y Cia" l'any 1916, Monocoque Hedilla II. Autors: Enric Pallarés i Camas i Jordi Rull i Dalmau. Saabadell: Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, 2002

Exposicion gráfica dedicada a la memoria de Wilbur y Orville Wright. Autors: Enric Pallarés i Camas i Jordi Rull i Dalmau. Saabadell: Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, 2003.



Referències:

Fundació parc Aeronàuitc de Catalunya. http://www.fpac.org/publicacions.php?lang=cas

Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Biblioteca de Catalunya.